حوادث

  |  

مشکلات مجدد در هواپیماهای بوئینگ؛ بازگشت دو هواپیمای KLM به فرودگاه Schiphol

دو هواپیمای شرکت هواپیمایی KLM یکشنبه شب پس از پرواز به دلیل مشکلات فنی به فرودگاه Schiphol بازگشتند. این دو هواپیما، از نوع بوئینگ 777، با ایمنی کامل به زمین نشستند و تمامی مسافران و خدمه در سلامت کامل هستند.

پرواز 835 شرکت KLM ساعت 21:54 به مقصد جزیره بالی در اندونزی با توقف در سنگاپور به پرواز درآمد. با این حال، به دلیل نقص فنی، در آسمان آلمان تصمیم به بازگشت به هلند گرفته شد و هواپیما حوالی ساعت 23:30 در فرودگاه Schiphol به زمین نشست.

پرواز 895 شرکت KLM نیز عصر یکشنبه ساعت 14:33 به مقصد شهر شانگهای در چین حرکت کرد. این پرواز در میانه مسیر به دلیل مشکلات مربوط به سیستم آب آشامیدنی هواپیما، مجبور به بازگشت به آمستردام برای رفع نقص شد. هواپیما زمانی که بر فراز آذربایجان بود، مسیر خود را تغییر داد و حوالی ساعت 23:30 در Schiphol فرود آمد.

پروازهای مسافران این دو مسیر مجدداً برنامه‌ ریزی شده و اکثر مسافران قرار است روز دوشنبه سفر خود را ادامه دهند. این اطلاعات را سخنگوی KLM اعلام کرد.

همچنین، روز شنبه یک پرواز KLM از اسلو به آمستردام مجبور به فرود اضطراری در فرودگاهی دیگر در نروژ شد. به دلیل شنیده شدن صدای بلند در هنگام برخاستن، هواپیما با سرعت پایین در چمن‌های کنار باند فرود آمد. شش خدمه و اکثر مسافران روز یکشنبه به آمستردام منتقل شدند.

مشکلات در هواپیماهای بوئینگ علاوه بر این، یک هواپیمای مسافربری شرکت Jeju Air کره جنوبی نیز روز دوشنبه پس از پرواز از فرودگاه Gimpo، نزدیک به سئول، مجبور به بازگشت شد. این هواپیما، از نوع بوئینگ 737-800، در مسیر Gimpo به جزیره جنوبی Jeju دچار مشکلاتی در سیستم چرخ‌های فرود شد. خدمه توانستند هواپیما را با ایمنی کامل به زمین بنشانند.

روز یکشنبه نیز یک هواپیمای بوئینگ Jeju Air در فرودگاه Muan بدون باز شدن چرخ‌های فرود به زمین کشیده شد و با دیوار برخورد کرد. این حادثه 179 کشته برجای گذاشت و به مرگبارترین سانحه هوایی در خاک کره جنوبی تبدیل شد. تنها دو خدمه که در انتهای هواپیما بودند از این حادثه جان سالم به در بردند.

تیمی از محققان آمریکایی برای کمک به سازمان هواپیمایی کره جنوبی در بررسی این سانحه اعزام شده‌اند. این تیم شامل محققانی از شرکت بوئینگ، سازمان FAA و شورای ایمنی حمل‌ ونقل ملی آمریکا (NTSB) است که رهبری تحقیقات را بر عهده خواهد داشت.

امیر راد
دیدگاه ثبت نشده شما میتوانید اولین نفر باشید.
امتیاز خود را ثبت کنید ، چه امتیازی میدی ؟

فرم ارسال دیدگاه

تبلیغات

  • موبایل
  • خودروهای داخلی

جدید ترین مقالات

جدید ترین اخبار مشابه

کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به گپ گاه می باشد.
copyright@ 2025 AllRights Reserved